Elf Bar BC 5000 ULTRA, standartların ötesinde...

ELF BAR BC5000 ULTRA VAPE İNCELEMESİ
Elf Bar BC 5000 Ultra
Elf Bar BC5000 ULTRA, yeni bir ağ teknolojisi ve iyileştirilmiş fitilleme dahil olmak üzere birçok önemli iyileştirmeyi bir arada sunuyor. Cihaz dramatik bir şekilde güçlendirildi.

Gövdeyi keçeleşmiş metal bir kabuğa sarmanın yanı sıra, kalıplanmış gövdenin bir parçası olarak tabanı da kaplıdır. Eski Elf Bar BC5000'de cihaz düştüğünde kırılarak kabloları, likit deposunu ve pile zarar veriyordu, fakat yeni tasarım, iç kısımların sığdığı küçük bir metal kap gibidir, bu nedenle iç kısımlar üst kısım hariç her yönden kapatılmıştır. Üst kısım, orijinal Elf Bar BC5000 ile aynı yapıştırılmış plastik üst kısmı kullanır.

Elf Bar BC5000 Ultra
Elf Bar BC 5000 Ultra
Yeni eski Elf Bar BC5000 ile aynı boyuttadır. Parlatılmış metalik bir kaplamaya sahiptir ve cihazın ön tarafında ELF BAR BC5000 ULTRA olarak etiketlenmiştir. Sadece yenilenmiş bir görünüme sahip olmakla kalmıyor, aynı zamanda Elf Bar Ultra'nın performansı yeni, yenilikçi QUAQ bobin teknolojisinin kullanımıyla çok daha üstün.

Elf Bar BC5000 ULTRA taşımak kolaydır. Yuvarlatılmış köşeler, cihazın elde rahat ve pürüzsüz taşınmasını sağlar ve parlatılmış metalik kaplama, yeni Elf Bar cihazlarının havalı görünmesini sağlar. Yeterince küçüktürler, bu nedenle birçoğu bir cebe veya çantaya kolayca sığabilir.

Şarj Edilebilir Özellik
Elf Bar BC 5000 Ultra
Altta, BC5000 ile aynı konumda bulunan C Tipi şarj cihazı bağlantı noktası. Hava Akışı – Cihazın alt kısmında ortasında bir delik bulunan daire şeklindeki üç kanal hava akışını sağlar.
Renkler, iki tonlu pastellerden parlatılmış gradyan metalik kaplamayla yapılmıştır. Bunlar elektronik cihazlara benzer, oysa standart eski BC5000 plastik kaplaması ve parlak renkleri ile daha basit görünüyordu. Sessiz, pürüzsüz ve tutarlıdır. Elf Bar BC 5000 Ultra'yı çektiğinizde aromasının daha içten piştiğini duyabilirsiniz.
Mesh Coil teknolojisi ile Elf Bar BC5000 Ultra'nın ilk nefesten son nefese kadar daha fazla tat, nefes alma ve tutarlı iyi lezzet sağladığını şahit olabilirsiniz.
Yeni fitilleme teknolojisi, daha az güç tüketimi ile daha iyi lezzet üretimi ve likitin daha uzun kullanılmasını sağlar.