Elf Bar BC5000: 2022'nin En İyisi mi?

Bugünün konusu Elfbar BC5000 İncelemesi. Bilinen en yeni Elf Bar serilerinden biri. Ayrıca, tüm Elf Bar serilerinin en şaşırtıcı pufflarından biridir.
Elf Bar BC 5000 toptan
Özellikler;

Boyut: 79mm x 41mm x 19mm
E-likit Kapasitesi: 13ml
Nikotin Gücü: 50mg (%5)
Batarya Kapasitesi: 650mAh
Şarj edilebilir pil
Çekim: 5000 çekim
USB Type-C Şarj Bağlantı Noktası
Draw-aktivasyon Ateşleme Mekanizması
Çift Bobin

Elf Bar BC5000 Tasarımı

Her şeyden önce, Elf Bar 5000 vape'nin şekli gerçekten harika. Yaratıcı, benzersiz ve küçük bir sürahi gibi görünüyor. Düzleştirilmiş ve kare form faktörüne sahiptir. Bu tasama sahip başka bir puff cihazı yok.

Diğer puff markalarının(vozol hariç) kenarları genellikle oldukça düzdür ve görünüşleri biraz daha rahatsız edici bir his verir. Elf Bar 5000'in kenarları elinizde tutmak için çok daha pürüzsüz ve rahat görünür.

Parlak ağızlık ve mat gövde ile PCTG plastikten yapılmıştır. İki doku benzersiz bir şekilde kontrast oluşturur, böylece kişisel vaporizatörün tasarımından asla sıkılmazsınız. Ayrıca şarj edilebilir olduğu için likiti bitene kadar kullanılabilir.

Cihazın altında, aynı zamanda ikincil bir hava akışı deliği olarak işlev gören LED ışık için iki küçük deliğin yanında bulunan tek bir giriş deliği görebilirsiniz. Çok büyük veya aşırı parlak olmasa da, cihazda her çekimde alttaki LED yanar.