Vozol Serilerinin İçinde En Şeffaf Tasarıma Sahip Ürün

Vozol Alien 5000 Serisi

Vozol Alien 5000 Puff serisi, Vozol'un tek kullanımlık puff serisidir. Şirket de günümüzde oldukça ünlüdür. Vozol'un ürünleri, lezzetli tatları nedeniyle uzun zamandır takdir edilmektedir. Vozol ürünleri de son derece estetiktir. Ancak Vozol Alien 5000 bambaşka bir güzelliği beraberinde getiriyor. Sadece bu da değil, aynı zamanda 5000 çekim ve 14 ml likit sunarak günümüzde mevcut olan en yüksek buhar hacmine sahip bölmeleri birleştiriyor.

Uzun süredir puff kullanıcısıysanız , Vozol'u zaten tanıyor olabilirsiniz, ancak bilmeyenleriniz için Vozol, piyasada bilinen en iyi puff tedarikçisidir. Tüm puff markaları gibi Vozol'un da fabrikası Çin'de yer almaktadır ve yıllık satışları yaklaşık 200 milyon adettir. En estetik ürünlerinden biride Alien serisidir.

Vozol Alien 5000 Özellikleri

Seri Adı: Vozol Alien 5000
Nikotin: %5 (50mg)
Nefes sayısı: 5000 nefes
Likit Kapasitesi: 14ml
Şarj: Tyce C şarj bağlantı noktası
Örgü Bobin: VAMT örgü bobin
Pil Kapasitesi: 500 mAh

Vozol, %5 nik ve 14 ml sıvı likit içeren oldukça güçlü bir seri çıkardı. Tabii ki, bir Mesh Coil ve bir vape için gerekli tüm özelliklerle birlikte satışa sundu. Ve resimlere baktığınızda, bu bölmenin özelliğini şimdiden görebilirsiniz. Vozol Alien 5000, 3000 ürünü ile aynı tasarıma sahiptir, sadece sayı olarak biraz daha fazladır.

Vozol Alien 5000 İncelemesi
vozol alien 5000 serisi 2
Eşsiz bir görünüme sahip olan Vozol Alien 5000, bugün tüm Dünya'daki puff kullanıcıları tarafından oldukça iyi derecelendirilen bir üründür. Vozol Alien 5000 14 ml'e kadar sıvı likit içerir ve oldukça iyi, tutuşu kolay ve kullanışlı olduğunu göreceksiniz. Malzemesi plastik olmasına rağmen çok sağlamdır, tasarım olarakda oldukça iyi bir görünüme sahiptir. Tasarımın mükemmelliği de oldukça yüksek ki, kullanım sırasında düşme veya rahatsızlık yaşama konusunda endişelenmenize gerek yok.

Teknoloji açısından, bölme, daha büyük bir hava akışı yaratmanın yanı sıra daha güçlü bir tat sağlamak için yeni bir teknoloji olan VAMT örgü bobini kullanır. Ürünün iyi yanı, bölmenin tek kullanımlık olması, ancak şirket hala aşırı şarj, çip koruması ve pil koruması için tam koruma modlarına sahip. Teneffüs etme ve aktivasyon için ayrı hava akımı modu, vaping stabilitesini büyük ölçüde artırır. Tüm kullanıcılar memnundur.Lezzet açısından da Vozol Alien 5000 birinci kalite aroma kullanmaktadır.

Bypuff.com ayrıcalığı ve güvenirliği ile toptan veya perakende sipariş oluşturabilirsiniz.

vozol alien 5000 toptan satis