Yeni Nesil Tasarım; Vozol Gear 7000 Serisi...

Vozol Gear 7000 Puffs

Vozol Gear 7000 tek kullanımlık puffları, özel olarak plastik ve eloksallı alüminyumdan gibi alışılmadık son teknoloji ile donatmıştır. Cihazlar çeşitli renklerde ve ayrıca önceden sıvı likitle doldurulmuş 15 ayrı aromadan oluşmaktadır. Vozol Gear serisi yeni özellik olarak, ağızlığı koruyan bir kapağın yanı sıra, ayrıca bir askılık takma aparatı da tasarıma eklemiştir. Puff markalarının için en kaliteli ve en gösterişli bir seri olarak Gear serisini satışa sunmuştur.

Cihazların pil paketinde uç kısmında yer alan USB Type-C konnektörü üzerinden 45 dakikada şarj olan 500 mAh pil bulunmaktadır. Cihazın aktivasyonu, doğrudan kullanıcının çekimi sırasında gerçekleşir. Yerleşik likitler, 15 ml'lik bir e-sıvı kaynağının yanı sıra bir ızgara üzerinde bir buharlaştırıcı ile ayırt edilir. Güç seçeneklerinden iki seçenek sunulur: Vozol 20 mg ve 50 mg. Bir cihazdan toplam çekim sayısı 7000'e ulaşmaktadır.

Aromalar;
Lemon Mint(Limon Nane), Blue Razz Lemon(Mavi Ahududu Limon), Strawberry Smoothie(Çilek Smoothie), Grandmaster Tobacco(Kaliteli Tütün), Lush Ice(etkili buz), Lychee Guava Watermelon(Lychee Guava Karpuz), Aloe Grape(aloe üzümü), Kiwi Guava Passion Fruit(Kivi Guava Çarkıfelek Meyvesi), Peach Mango Smoothie(Şeftali Mango Smoothie), Snow Top Coffee(Kar Tepesi Kahvesi).

Özellikler:
Tür: tek kullanımlık
Pil: 500 mAh
Şarj: USB Type-C, 45 dakika da Şarj
Hacim: 15 mi
Likit : 20 mg / 50 mg
7000 çekim